Výzva k předložení akcií | SK Slavia Praha
Více

Výzva k předložení akcií

Společnost SK Slavia Praha - fotbal a.s., se sídlem Praha 10, U Slavie 1540/2a, PSČ 100 00, IČO: 63999609 zapsaná v obchodním rejstříku vedeným u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 3541 (dále jen „Společnost“), tímto informuje všechny akcionáře Společnosti, o změně formy všech akcií na majitele, které s účinností ke dni 1. 1. 2014 zní na jméno, a to v souladu s ust. § 2 odst. 1 zák. č. 134/2013 Sb., o některých opatřeních ke zvýšení transparentnosti akciových společností a o změně dalších zákonů („zákon o transparentnosti“)
V důsledku změny formy všech akcií na majitele vyzýváme akcionáře Společnosti, aby své akcie předložili Společnosti, za účelem jejich výměny za akcie znějící na jméno, a to od 9. 4. 2014.

Výměna akcií bude probíhat v sídle Společnosti na adrese U Slavie 1540/2a, Praha 10 – Vršovice, PSČ: 100 00 (multifunkční areál EDEN), ve 2. patře, v kanceláři označené jako „Pokladna“, a to vždy v úterý od 9:00 do 11:30 hodin a od 12:30 do 16:00 hodin nebo ve čtvrtek od 9:00 do 11:30 hodin a od 12:30 do 16:00 hodin, případně i v jiných termínech po domluvě s kontaktní osobou paní Jaroslavou Šmídovou.

Akcionář předloží akcie Společnosti a dále sdělí Společnosti následující údaje potřebné pro jeho zápis do seznamu akcionářů:

a) jméno (název), bydliště (sídlo) akcionáře;

b) rodné číslo (IČO);

c) číslo bankovního účtu akcionáře vedeného u osoby oprávněné poskytovat bankovní služby ve státě, jenž je plnoprávným členem Organizace pro hospodářskou spolupráci a rozvoj (např.: u banky v České republice).

Akcionář – fyzická osoba k prokázání výše zmíněných údajů předloží platný průkaz totožnosti, zástupce akcionáře se prokáže kromě toho řádnou plnou mocí, na které je podpis akcionáře úředně ověřen.

Akcionář – právnická osoba předloží výpis z veřejného rejstříku, nikoliv starší čtrnácti 14 (dnů), popřípadě jeho úředně ověřenou kopii. Zástupce akcionáře se prokáže kromě toho platným průkazem totožnosti, nevyplývá-li jeho oprávnění zastupovat právnickou osob z výpisu dle věty první, pak předloží i řádnou plnou moc, kde bude podpis osob jednajících za právnickou osobu úředně ověřen.

Nepředloží-li akcionář akcie, nesdělí-li údaje požadované pro zápis do seznamu akcionářů nebo neprokáže-li svoji totožnost dle výše zmíněného, nebudou mu akcie vydány.

Akcionář, který bude prodlení s výměnou akcií (nepředloží akcie k výměně do 30. 6. 2014), není oprávněn v souladu s ust. § 3 odst. 1 zákona o transparentnosti vykonávat akcionářská práva, s těmito akciemi, a to až do doby jejich řádné výměny, a dále dle § 4 zákona o transparentnosti akcionáři nevznikne ani nárok na dividendu, o které rozhodla valná hromada Společnosti v době jeho prodlení s výměnou akcií.

Případné dotazy Vám budou zodpovězeny na adrese společnosti SK Slavia Praha - fotbal a.s., se sídlem Praha 10, U Slavie 1540/2a, PSČ 100 00. Kontaktní osobou je Jaroslava Šmídová.

Představenstvo Společnosti

Aktuálně

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Nejlepší výkon ve Slavii. Žene mě radost fanoušků

15. 5. 2024
Po dvouzápasové pauze naskočil Ondřej Zmrzlý do duelu s Plzní (3:0) a své skvělé představení pozlatil vítěznou brankou. Po utkání hovořil s novináři o dost možná nejlepším výkonu v červenobílém, tvrdé práci, brance Oscara i výhledech do závěrečných kol.

Mami, ten gól je pro tebe! Musíme bojovat dál

15. 5. 2024
Autor nádherné rány, nejlepší hráč utkání. Pro #SlaviaTV odpovídal po výhře 3:0 nad Plzní Oscar. Probrali jsme klíčové aspekty vítězství, ohňostroj fanoušků i Den matek.

Další články